Понедељак, 27.06.2022. ✝ Верски календар € Курсна листа

Нови конкурс „Можеш и ти” за стипендије Хемофарм фондације

(Фото Хемофарм)

Најбољи студенти завршне године медицинских, фармацеутских, технолошких и техничких факултета електро и машинског усмерења до 4. новембра имају прилику да конкуришу за годишње стипендије Хемофарм фондације у оквиру талент програма „Можеш и ти”.

Конкурс је намењен студентима државних универзитета у Србији, који су у досадашњем студирању остварили просек оцена најмање 8,50. Програм за образовање „Можеш и ти” Хемофарм фондације обухвата месечну стипендију, менторску подршку и стручну праксу у Србији и Немачкој. Такође, уз подршку експерата Хемофарма и Штаде, стипендисти имају шансу да унапреде своја знања и вештине, формалне и неформалне, које су неопходни за даљи лични и професионални развој. Током ових годину дана, полазници програма стичу и радно искуство у различитим секторима и додатни мотив да стечено знање примењују у Србији.

– Образовање је једини прави пут ка могућностима и успеху, а диплома улазница за боље сутра. Ми већ 28 година улажемо у младе и њихово образовање развијајући код њих жељу за целоживотним учењем, лидерством и припремајући их да мењају свет на боље. До данас смо подржали више од 3500 појединаца, од којих су многи наше колеге. Верујемо да је овај програм права прилика за студенте да се упознају са начином рада у компанији која је лидер на фармацеутском тржишту и да заједно са нама брину о здрављу људи и њиховој добробити – истиче Сузана Ђорђевић, директорка Хемофарм фондације, поводом новог циклуса подршке најбољим студентима.

Више информација и пријава за конкурс објављена је на веб-сајту Хемофарм фондације https://www.fondacijahemofarm.org.rs/srb/stipendija-hemofarm-fondacije-2021

Промотивни текст

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.