Недеља, 03.07.2022. ✝ Верски календар € Курсна листа
HOW TO – Маријана Маринковић

Платформа знања

(Фото Златко Ђорђевић)

Вођена идејом како млади људи имају потребу за усвајањем нових вештина, напретком у послу и стварањем властитог бизниса, Маријана Маринковић је, заједно са својим колегама из Привредног форума младих и компаније Quantox Technology, покренула стратап пројекат „How to”, дигиталну платфрому која садржи корисне лекције за модерно тржите рада.

„Овде спајамо предаваче и полазнике и омогућавамо да се веома једноставно дође до жељених знања и вештина. Реч је о курсевима из области књиговодства, маркетинга, фриленсинга, продаје, комуникација…”, истиче суоснивачица платформе.

Конкретно, „How to” нуди једноставне, брзе и корисне курсеве које потписују признати стручњаци. На тај начин подстиче људе на предузетништво.

„Имате прилику да учите на матерњем језику на примерима са домаћег тржишта и оно што је најбитније – будете у једном флексибилном онлајн окружењу, где ћете сами моћи да одређујете време и место похађања”, описује. Дакле, врло конкретна ствар, прилагођена реалном и локалном.

С друге стране, уколико сте предавач који жели да понуди своје знање, на овом месту можете да остварите пословне приходе кроз постављање свог онлајн курса. Платформа обезбеђује комплетну инфраструктуру кроз интегрисан систем онлајн плаћања и техничке подршке.

(Фото Марко Ђоковић)

„Развој женског иновационог предузетништва и подршка предузетницама један је од приоритета Владе Републике Србије. Жене су покретачка снага многих компанија, и у периодима кризе и у периодима раста, али и ослонац сваке породице и друштва у целини. Управо из тог разлога, наставићемо са подршком свим иницијативама које су усмерене ка већем укључивању жена у иновационо предузетништво”,

Др Ненад Поповић, министар задужен за иновације и технолошки развој у Влади Републике Србије

Промотивни текст

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.