Понедељак, 27.06.2022. ✝ Верски календар € Курсна листа

Хемофарм добитник признања „Најбољи послодавац” за 2022. у Србији, БиХ и Црној Гори

(Фото Хемофарм)

Компанија Хемофарм добитник је престижног признања „Најбољи послодавац” („Top Employer”) за 2022. годину, и то у три земље у којима се налазе производни  погони ове компаније: у Србији, Босни и Херцеговини и Црној Гори. Реч је о једном од најзначајнијих сертификата у области људских ресурса које истоимени институт са седиштем у Холандији већ 30 година додељује компанијама које испуњавају строге светске стандарде у односу према својим запосленима.

У Србији је до сада ово признање добило само неколико компанија, док је Хемофарм једина награђена пословна организација у БиХ и Црној Гори. „Брига о запосленима један је од наших приоритета, као сегмент онога што је сврха компаније у оквиру које делујемо – да будемо поуздан партнер за здравље људи. „Top Employer” сертификација Хемофарма у Србији, Босни и Херцеговини и Црној Гори значи да смо и од стране независног, високо реномираног сертификационог тела препознати и сврстани у групу најбољих послодаваца. Ово је велико признање за све нас, али и обавеза за убудуће”, рекла је директорка људских ресурса у Хемофарму Татјана Јовановић.

Како је Штада група, у оквиру које послује домаћи Хемофарм, ово признање добила и у Немачкој и Русији, ова међународна компанија сврстана је у категорију најбољих послодаваца на нивоу Европе. Процес акредитовања у области најбољег послодавца обухватао је бројне анализе и провере усаглашености процеса, процедура и пракси у домену људских ресурса у односу на строге критеријуме који важе у области компензација и бенефиција, запошљавања и развоја запослених, управљања каријером и развоја лидерских способности, обука, процеса награђивања, али и одрживог развоја и многих других.

Промотивни текст

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.