Уторак, 05.07.2022. ✝ Верски календар € Курсна листа

Даља улагања у квалитет мреже

Мајк Мишел

Квалитет мреже један је од основних разлога зашто корисници бирају Yettel. Зато PPF група планира да у 2022. години уложи више од 70 милиона евра у развој инфраструктуре кроз две компаније, Yettel и CETIN.

Наша стратегија фокусирана је на три области у којима смо најбољи најбоље искуство у мрежи, затим најбоље корисничко искуство кроз релевантне производе и услуге. Треће, желимо да будемо профитабилни и ефикасни, да се такмичимо квалитетом. Зато морамо да осигурамо да технологије у које улажемо увек додатно побољшају искуство наших корисника”, каже генерални директор Yettela Мајк Мишел.

Он је додао да је веома задовољан резултатима у 2021. години јер је компанија забележила највећи раст у сегменту физичких лица од 11,6 одсто, док је у сегменту пословних корисника тај раст био 4,5 одсто. У Србији смо забележили највећи раст на мобилном постпејд тржишту од 2,7 одсто. База постпејд корисника је 3,4 одсто већа него на крају 2020. године, што је највећи апсолутни и релативни раст на тржишту. Наш начин размишљања и рада је подешен на „режим раста, са стабилном позицијом у мобилној телефонији и новим могућностима које доносе улазак у тржиште фиксне и нови бренд, додао је Мишел.

Yettel, нови телекомуникациони бренд представљен пре више од месец дана, донео је на тржиште услуге и производе који помажу корисницима да пронађу баланс. Филозофија Yettela је да увек стварамо додатну вредност – како за компанију, тако и за кориснике. Јак бренд је управо то, додатна вредност за њих, додаје Мишел.

До сада су корисници Yettela у оквиру апликације имали услугу Yettel петак, где сваког петка могу да „огребу” поклон у апликацији. Сада је ту и Yеттеl сваки дан са најбољим понудама и попустима више од 70 партнера у 10 различитих категорија који важе за све кориснике у Србији.

Представили смо и Yettel ID, једноставан концепт који омогућава пријаву на различите дигиталне платформе користећи Yettel број. Корисници су протекле године заиста сјајно реаговали на наш програм рециклаже и видимо да еколошки освешћено размишљање расте до сада смо заједно рециклирали више од 250.000 уређаја. У 2022. години подижемо лествицу још више, закључује Мишел.

Промотивни текст

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.