Четвртак, 30.06.2022. ✝ Верски календар € Курсна листа

Партнерство у корист потрошача

Нове погодности уз НИС и DINACARD

Плаћање горива, робе и услуга на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама од сада је могуће одложити, или платити у две једнаке рате, без камате, уз Post Card DinaCard картицу Банке Поштанска штедионица.

Потрошачи који се определе за плаћање уз Post Card DinaCard платну картицу на бензинским станицама НИС-а, приликом плаћања рачуна на каси бирају одговарајућу опцију плаћања - период одложеног плаћања на 30 дана или на две једнаке рате. У случају да је одобрено плаћање на рате, прва рата се одлаже на 30 дана, а друга на 60 дана од  датума куповине. Минимални износ рачуна којим потрошач остварује право на ову услугу износи  5.000 динара.

Павел Кандалинцев, директор Дирекције за малопродају у компанији НИС, истакао је да је увођење нове услуге још једна потврда лидерске позиције када је реч о унапређењу корисничког сервиса у малопродајном сегменту.

„Kао компанија која непрестано ослушкује потребе потрошача, НИС је и овом услугом отишао корак даље у испуњавању захтева тржишта и очекивања корисника наших услуга. За нас је иновација услуга уз DinaCard картицу од великог значаја јер на тај начин сарађујемо са домаћим партнером и подржавамо домаће брендове“, изјавио је Kандалинцев.

Јелена Секуловић, директор Сектора за платне картице и дигитално банкарство Банке Поштанска штедионица рекла је да је омогућавање плаћања на одложено и на рате код компаније НИС корисницима DinaCard дебитне картице Банке Поштанска штедионица, која је велики издавалац домаћег националног картичарског бренда, још једна потврда изузетно добре, дугогодишње сарадње ове банке и компаније НИС.

„Задовољство нам је да сада, на домаћем тржишту већ познату, услугу DinaCard на рате понудимо својим корисницима по први пут за плаћање горива, робе и услуга на бензинским станицама, што у великој мери обогаћује разноврсност трговачке мреже.  Сада више од милион корисника ове картице има могућност да и даље без икаквих трошкова плати на одложено или рате на NIS Petrol и GAZPROM бензинским станицама. Наравно, највеће задовољство једне државне банке је да то управо чини домаћом платном картицом“, истакла је Јелена Секуловић.

Промотивни текст

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.