Четвртак, 30.06.2022. ✝ Верски календар € Курсна листа

Тражите мајстора? Сада га налазите никад брже и једноставније!

Пролећно чишћење је нешто што је већини познато: чим грану први зраци сунца и наступе пролећни месеци јавља се жеља да темељно очистимо и преуредимо свој животни или пословни простор, односно да га освежимо после хладне и тмурне зиме. Било да желимо да окречимо зидове, уградимо клима-уређај или да преуредимо своју окућницу, биће нам потребна помоћ стручњака – поузданих мајстора који ће нам брзо и једноставно помоћи у тој намери. Сви су се макар једном уверили да пронаћи таквог мајстора ипак није лак задатак, али платформе попут Даибау то оповргавају.

Потребни су вам мајстори баш сада, али су пребукирани…

Када дневне температуре пређу двадесети подељак, већина тежи да обави кречење и освежи своје зидове. Мада неки прибегавају да то ураде сами, они који не желе да своје слободно време троше на кречење, а притом нису сигурни да ће то учинити на задовољавајућем нивоу и без прављења нереда, кренуће у потрагу за молерима. Како им се већина њих јавља у исто време, распоред молера је пун и не могу свима да изађу у сусрет, те су принуђени да одбијају послове. Исход је лако закључити: уколико и пронађемо молере који одговарају нашим критеријумима, тешко да ће бити доступни или ће моћи да изађу на терен у периоду када смо то замислили.

Иста је ситуација и када је о другим радовима реч. Када дан постане дужи и повећа се број сунчаних сати, сви желе да своје слободно време проведу на отвореном, те се баш на пролеће јавља жеља за уређењем дворишта. Ипак, није тако једноставан задатак пронаћи одговарајућег, а притом слободног мајстора који је квалификован за уређење екстеријера и да ради у нашем месту.

 

Потрага за мајсторима која даје ефикасне резултате за тили час

Међутим, постоји решење како доћи до мајстора који је спреман и слободан да изађе на терен у жељеном року и на нашој локацији. Платформа Даибау повезује извођаче радова то јест мајсторе са свима онима којима су они потребни, то јест онима који желе да изграде или реновирају свој животни или пословни простор и то на обострану корист.

На платформи се може наћи више од 300 специјализованих категорија из подручја грађевине, пројектовања и реновирања, а на располагању су око 20 хиљада извођача радова. Сигурно сте се запитали како ова платформа функционише?

На платформи Даибау налази се упит чије попуњавање одузима свега неколико минута. У упиту наводимо опис жељеног посла, временски период у току којег радови треба да се изведу, као и локацију на коју извођачи радова треба да дођу. Дакле, уколико на пример желите да освежите зидове у свом дому, потребно је да у врсти радова одаберете кречење, а потом само кратко опишете своје жеље, наведете површину у квадратним метрима коју желите да окречите, када желите да молери почну са извођењем радова као и место извођења радова. Такође постоји могућност и убацивања фотографија или скица у упит, што нам даје прилику да подробније објаснимо шта желимо како бисмо дошли до што адекватнијег мајстора.

Након што смо послали упит, платформа ће нам у складу с наведеним критеријумима које смо унели, преко мејла, понудити расположиве извођаче радова. Понуђени мајстори ће бити спремни да у временском року који нама одговара и који смо навели у упиту изађу на терен и окрече наш животни или радни простор. Како смо своје жеље и захтеве изнели попуњавањем упита, спречиће се могућност неспоразума, јер извођачи знају шта очекујемо од њих, али и шта они могу да очекују на терену. Остало је само да изаберемо неког од понуђених извођача радова који су нам стигли мејлом и утаначимо детаље сарадње.

Изаберите мајстора на основу његових оцена

Намеће се ново питање, ако нам платформа понуди више извођача радова, како да извршимо правилан избор и одлучимо се за најбољег? У томе ће нам помоћи рецензије, односно оцене које стоје код извођача. Наиме, сви наручиоци радова након што мајстори заврше с послом имају могућност да оцене њихов рад и труд, то јест да поделе своје задовољство обављеним учинком, и то могу да учине тако што им доделе заслужену оцену и оставе коментар. Како су рецензије транспарентне, на основу њих можемо да донесемо праву одлуку и изаберемо мајстора који ће извршити посао на најбољи могући начин.

Платформа нуди још једну могућност која ће нам сигурно бити од пресудног значаја пре извођења радова и контактирања с мајстором. У оквиру рубрике Калкулатор могу се пронаћи просечне цене појединачних радова, производа и услуга што нам омогућава да се детаљно информишемо о ценама и трошковима пре него што ступимо у контакт с извођачима радова. Захваљујући томе лакше ћемо управљати својим буџетом који смо спремни да издвојимо за реализацију радова.

Искористите сунчане дане који су пред нама за уживање, а притом уредите и освежите свој дом уз поуздане и стручне мајсторе који ће на најбољи могући начин извршити свој део посла. Сада можете да имате идеално решење – слободно време за себе и своје најмилије јер не морате да бринете о потрази за мајсторима и губите време на често исцрпљујуће договоре с њима, али и уређен простор по својој жељи уз минималан труд и „губљење живаца”.

Промотивни текст

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.