Среда, 29.06.2022. ✝ Верски календар € Курсна листа
ВОДИЧ ЗА БРУЦОШЕ

Београдска банкарска академија – Факултет за банкарство, осигурање и финансије

Један је од најбоље рангираних факултета у области друштвено-хуманистичких наука. Факултет је конципиран као водећа високошколска образовна и научна установа из области економије, бизниса, финансија, финансијских технологија и осталих сродних области, која своје студијске програме континуирано усклађује са захтевима савремене теорије и најбоље пословне праксе.

Захваљујући уговорима о пословној сарадњи, факултет за сваког студента обезбеђује професионалну праксу у банкама, другим финансијским институцијама и организацијама из привреде.

Уколико желите да знања стичете из универзитетских уџбеника из којих уче ваше колеге на престижним иностраним универзитетима, уколико желите да компетенције које ћете стећи буду препознате као супериорне, уколико желите да остварите успешну пословну или академску каријеру, онда изаберите престижни факултет – Факултет за банкарство, осигурање и финансије.

Промотивни текст

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.