Виршле у тортиљи или палачинки
Потребно је:
- 10 виршли
- 2 кисела краставца
- 10 тортиља или палачинки
- 200 г тврдог сира
- љута папричица
Виршле скувати или испећи на роштиљу, па сваку исећи по дужини, али не сасвим до краја да бисте могли да је филујете. Краставчиће исецкати на коцкице, а качкаваљ на штапиће. У сваку виршлу ставити од један до два штапића сира и кашичицу насецканих краставчића. Палачинке испећи или узети готове тортиље и кратко загрејати. Затим на средину палачинке или тортиље ставити нафиловану виршлу, замотати и причврстити чачкалицом. Послужити топле.
Подели ову вест
Коментари0

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.
Комeнтар успeшно додат!
Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.