Уторак, 09.08.2022. ✝ Верски календар € Курсна листа

Нова рурална подручја за лепшу околину и срећније људе

(Фото: Џанг Минг Веј / Гуангминг)

У марту 2021. године, цветови репице у селу Ћингшан су били у пуном цвату. Гледајући около водоводне мреже могу се видети пешачке стазе, као и водене сеоске настамбе Ћингшанга прошаране у мору цвећа уљане репице, попут прелепог свитка пасторалне слике на папиру. Кина је окружена планинама и рекама те богата местима попут: села Ћингшан, града Хухе, округа Дангту, града Маֹ’Аншан, провинције Анхвеј, а поседује планине, шуме и пејзаж полдерских поља. У последњих неколико година, како је концепт зеленог развоја дубоко укорењен у срца људи, Село Ћингшан одговорило је на жељу народа за „чистом водом и зеленим обалама” и започело изградњу прекрасних села.

Према идеји „Бисер полдера” треба искористити предност супериорне локације села и јединствених природних ресурса те извршити научно и разумно планирање ревитализације. Истовремено, ослањајући се на предности обдарености природним ресурсима, потребно је континуирано култивисати и развијати висококвалитетне плодове, зелено поврће, органски пиринач и друге специјалне делатности те на тај начин помоћи сељацима да се запосле у свом селу. Треба настојати да се прошире канали како би сељани повећали своје приходе и постали богатији.

У септембру 2019. године, снимак из ваздуха мочварног парка села Кингшан у граду Хухе, из округа Дангту, у провинцији Анхвеј, забележио је пуно зеленила. Шетајући селом Кингшан, свуда можете видети како чапље плешу, а птице селице у групама машу крилима и певају, лебде на небу пуном бајковитих боја и стапају се у јединствени пејзаж.

(Фото: Џанг Минг Веј / Гуангминг)

У марту 2021. године, цветови репице у селу Кингшан су у пуном цвету. Гледајући около, водена села на југу реке Јангце прошарана су, у мору цвећа, водоводним мрежама густо прекривеним цветовима уљане репице, попут прелепе пасторалне слике на папиру.

(Фото: Џанг Минг Веј / Гуангминг)

Дана 10. јуна 2022. снимљена је фотографија града Хухе у округу Дангту, у провинцији Анхвеј. Водена мрежа и пиринчана поља су укрштена, а сеоске куће су уредно испланиране, формирајући прелепу идиличну слику зеленог града на води на југу реке Јангце.

(Фото: Џанг Минг Веј / Гуангминг)

Промотивни текст

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.