Понедељак, 08.08.2022. ✝ Верски календар € Курсна листа

Сликовити Синђанг од пролећа до јесени

(Фотографије Хан Јун/Гуангминг)

Пролећно орање, летња обрада, јесења жетва те зимско складиштење, на огромним пољима производног и грађевинског корпуса Синђијанг-ујгурског аутономног региона, приказује бескрајну симфонију четири годишња доба, која осликава еру просперитета.

У пролеће је све спремно за сејање. На више од 12,9 милиона хектара памучних поља у области оправљања корпуса, савремене велике пољопривредне машине без посаде користе сателитски навигациони систем „Бејдоу” за сејање памука.

Лети све расте и буја. Обрадиво земљиште у мелиорационој зони корпуса је бујно и зелено, а редови крушака се прскају како би усеви били што плоднији.

Јесен доноси плодове у изобиљу. Парадајз се бере у великом обиму у мелиорационом подручју, а брање, одвајање и утовар врши се на механизованом месту за жетву на најефикаснији начин.

Зими, кад су ноћи хладније, све се спрема. У пустињи Гоби, паприке су прекривене на великим и малим сушним пољима, која се протежу миљама, попут црвеног океана.

Годишња доба се смењују, док људи из корпуса вредно и предано обрађују земљиште у родном месту Синђанг.

Дана 31. марта 2020. године, у Таримском мелиоративном округу, град Тјеменгуан, друга дивизија производног и грађевинског корпуса Синђанг, у пролеће саде се брескве, док сејалица велике коњске снаге користи сателитско позиционирање без посаде за механизацију и прецизно сејање.

Дана 24. априла 2021. године, у Таримском мелиоративном округу, у граду Тјеменгуан, у другом одељењу производног и грађевинског корпуса Синђианга, радници вредно откривају памучна поља окренута ка излазећем сунцу.

Дана 16. јула 2021. радници у Таримском мелиоративном округу, град Тјеменгуан, други одсек Синђијанског производног и грађевинског корпуса, користе беспилотне летелице за боље надгледање и управљање памучним пољима.

Дана 18. маја 2022. излазеће сунце излази у мелиорационом округу Тарим, граду Тјеменгуан, у другом одељењу производног и грађевинског корпуса Синђианга. Пустиња Populus euphratica, док се берач памука превози кроз поља памука да бере нови памук.

Дана 27. септембра 2020. године, процес бербе памука у мелиорационој области Тарим, град Тјеменгуан, друга дивизија Синђанг производног и грађевинског корпуса, био је механизован током целог процеса бербе. Запослени држе убрани памук, а радост коју доноси плодна жетва види се на насмејаним лицима сељана.

Промотивни текст

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.