Понедељак, 08.08.2022. ✝ Верски календар € Курсна листа

„Економијa цвећа” под планином Ћи Лијен

Дана 3. јула снимљен је воз који је прошао кроз цветно поље уљане репице у округу Менјуен Хуеј тибетанске аутономне префектуре Хаибеи, у провинцији Ћинг Хаи (Фотографије новинара новинске агенције „Синхуа”, Џанг Лунга)

Тренутно се у аутономној жупанији Менјуен Хуеј тибетанске аутономне префектуре Хаибеи, у провинцији Ћинг Хаи, у јужном подножју планине Ћи Лијен, на 0,6 квадратних километра налази цвеће уљане репице у пуном цвату те такво једно непрекидно цветно море привлачи многе туристе.

Последњих година, округ Менјуен је у потпуности искористио десетине хиљада хектара поља уљане репице, убрзао промоцију новог пословног облика интеграције пољопривреде и туризма под називом „пољопривреда + туризам”, креирао нови поглед на развој економије цвећа, те постепено развио и промовисао агротуризам у сврху промовисања индустријског обрасца.

На фотографији снимљеној дроном 3. јула у аутономној жупанији Менјуен Хуеј тибетанске аутономне префектуре Хаибеи, у провинцији Ћинг Хаи, могу се видети поља уљане репице.

Фотографија снимљена 3. јула приказује туристе у посети животописном месту у аутономној жупанији Менјуен Хуеј тибетанске аутономне префектуре   Хаибеи, у провинцији Ћинг Хаи.

Фотографија снимљена 3. јула приказује туристе у посети живописном месту у аутономној жупанији Менјуен Хуеј тибетанске аутономне префектуре Хаибеи, у провинцији Ћинг Хаи.

На фотографији која је снимљена 2. јула види се пчела која скупља мед на пољу уљане репице у аутономној жупанији Менјуен Хуеј тибетанске аутономне префектуре Хаибеи, у провинцији Ћинг Хаи.

Промотивни текст

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.