Понедељак, 03.10.2022. ✝ Верски календар € Курсна листа

Одржана конститутивна седница Скупштине ПНМ

(Фото А. Васиљевић)

Након шест година, данас је одржана конститутивна седница Скупштине компаније „Политика новине и магазини” (ПНМ), која је издавач дневних листова „Политика” и „Спортски журнал”. Седници је претходила промена објављена у Агенцији за привредне регистре, где је уместо привредног друштва „ООО East Media Group”, у регистру АПР-а уписано привредно друштво „Медиа 026 ДОО”, са 50 одсто удела у власништву компаније ПНМ.

Као своје представнике у Скупштини компаније ПНМ, привредно друштво „Медиа 026 ДОО” је именовало Бобана Рајића, Бојана Рајића и Бојана Симића.

„Политика а. д.”, власник преосталих 50 одсто удела у компанији ПНМ, за своје представнике у Скупштини ПНМ именовало је Зорана Мошоринског, Љубомира Јовановића и Драгољуба Којчића.

На данашњој седници за председника Скупштине ПНМ изабран је Бобан Рајић, док ће његов заменик бити Зоран Мошорински.

Скупштина привредног друштва „Политика новине и магазини” именовала је директоре компаније, а то су Бобан Рајић и досадашња директорка Мира Глишић Симић.

Данашњом седницом Скупштине ПНМ коначно су се стекли услови за неометано функционисање компаније у пуном капацитету рада и остварењу свих технолошких и развојних циљева.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.