Среда, 01.02.2023. ✝ Верски календар € Курсна листа

Направи штек у Моби банци – чак 5% каматне стопе за орочену штедњу у динарима на 12 месеци

(Илустрација Вук Бајовић)

Новембар је традиционално познат као месец штедње, а овог новембра најбољи штек налази се управо у Моби банци.

Све клијенте који своју штедњу у динарима повере Моби банци на орочено чување од 12 месеци очекује примамљива каматна стопа до чак 5% (НКС=ЕКС). Додатно, у понуди је и орочена штедња на 6 месеци уз камату од 4%, односно 3 месеца уз камату од 3% (НКС=ЕКС). Са друге стране, оне који желе да штеде у еврима очекује увећање депозита и до 2,20% (ЕКС 1,87%) за период од 12 месеци.

Штедишама које одлуче да искористе ову промотивну понуду потребан је отворен штедни рачун у Моби банци, за шта је потребно издвојити свега неколико минута и неколико кликова. Без одласка у банку и без додатних трошкова за корисника – отварање рачуна је потпуно онлајн и бесплатно.

Сви детаљи у вези са понудом налазе се на сајту банке, а ове каматне стопе на располагању су грађанима до краја новембра.

За сва орочена средства Моби банка гарантује својом укупном имовином у складу са законом.

Могуће је имати неограничени број рачуна орочене штедње, а укупан износ депозита по кориснику максимално може бити 100.000.000 РСД.

Репрезентативни пример за орочену штедњу у динарима:

Орочени динарски депозит на 12 месеци, у износу од 100.000 РСД; фиксна номинална каматна стопа на годишњем нивоу: 5%; ефективна каматна стопа, фиксна на годишњем нивоу: 5%. Укупан износ који ће корисник примити по истеку орочења: 105.000 РСД; укупан износ камате: 5.000 РСД. Нема критеријума за индексирање депозита, ни трошкова који падају на терет корисника и улазе у обрачун ЕКС. Пример је урађен под претпоставком да је новац депонован на орочени штедни рачун 18. 10. 2022. године.

Репрезентативни пример за орочену штедњу у еврима:

Орочени депозит у еврима на 12 месеци, у износу од 10.000 ЕУР; фиксна номинална каматна стопа на годишњем нивоу: 2,20%; фиксна ефективна каматна стопа на годишњем нивоу: 1,87%. Укупан износ који ће корисник примити по истеку орочења: 10.187 ЕУР; укупан износ камате: 220 ЕУР; износ пореза: 33 ЕУР. Нема критеријума за индексирање депозита, ни додатних трошкова, поред наведеног трошка припадајућег пореза који падају на терет корисника и улазе у обрачун ЕКС. Пример је урађен под претпоставком да је новац депонован на орочени штедни рачун 7. 11. 2022. године.

Промотивни текст

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.