Четвртак, 09.02.2023. ✝ Верски календар € Курсна листа

Празна пушка из Приштине: Љубомора без доказа, нема ни одлуке, ни саопштења из ФИФА

(EPA-EFE/MARTIN DIVISEK)

Фудбалски савез Србије није добио никакву информацију о томе да је ФИФА покренула поступак због пријаве ФС тзв. Косова због неофицијалне заставе која се појавила у свлачионици Србије уочи дуела са Бразилом.

На то је најпре реаговао ФС тзв. Косова, надовезао се и Олимпијски комитет тзв. Косова, тражећи санкционисање Србије.

Самим подношењем жалбе активира се механизам који покреће дисциплински поступак, али је симптоматично да се ФИФА није оглашавала по том питању, нити је објавила када је рок за доношење некакве одлуке.

Како се сазнаје из Дохе, где се одржава Мундијал, ни Фудбалски савез Србије ни репрезентација нису добили никакву званичну одлуку нити саопштење од ФИФА по том питању.

С тим у вези, речено је да се тема неће коментарисати и да је сав фокус на спорту, фудбалу и предстојећој утакмици против Камеруна у понедељак од 11.00, која је готово квалификациона за остајање у трци за пласман у осмину финала.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ko to tamo lupa
У данашњем чланку Политике: “ФСС није добио никакву информацију о томе да је ФИФА покренула поступак због пријаве ФС тзв. Косова” (27.11.22 у 2:16), а јуче: “ФИФА је затражила данас да ФСС објасни политички транспарент…” (26.11.22 у 18:30).
Panonski mornar
Zasto je ta zastava u kabini? Kome to treba?
Пуно име
Треба целом свету да буде јасно !
Prazne puske
Samo mi tako shvatamo patriotizam.
Прикажи још одговора

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.