Субота, 04.02.2023. ✝ Верски календар € Курсна листа

Затрудните уз донацију јајних ћелија – са Link4MED

(Pixabay)

Планирање породице и добијање потомства у данашње време постало је једно од актуелнијих питања, између осталог и због тога што су проблеми приликом остваривања трудноће врло чести.

Разлози за тешкоће при покушају трудноће су многобројни, док се као претежни узроци истичу: савремен начин живота испуњен стресом, физичка активност која је сведена на минимум, лош и неквалитетан начин исхране, али и многи други фактори.

Због свега наведеног, дефинитивно је питање потомства један од већих проблема у пракси, док се све више младих парова сусреће са тим. Ипак, врло је важно да будемо свесни напретка савремене медицине, што је довело до реалних опција за решавање оваквих проблема. Таквих могућности данас има доста, а може се рећи да је учинковитост велика и проценат успешности завидан.

Дакле, захваљујући великом и успешном развоју медицине и технологије данас постоји прегршт начина како би се отклониле баријере које нам стоје на путу како бисмо се остварили у улози родитеља. Томе сведоче искуства пацијената који су своју срећу окушали баш кроз сарадњу са Link4Med. Као један од најбољих и најефикаснијих начина за успешну трудноћу истиче се донација јајних ћелија, која може бити уједно и најпогоднија у различитим ситуацијама. У наредним редовима поделићемо с вама искуство пацијенткиње која је, захваљујући сарадњи с Link4Med, успела да добије дете и на тај начин одушеви и да ветар у леђа многима који су у сличној ситуацији.

Успешно зачеће уз Link4MED

Донација јајних ћелија је за многе жене једини начин да постану мајке. Међутим, иако су стопе успеха у овим програмима и до 80 процената, ни донација јајних ћелија није чаробни штапић и није свеједно где ћете и коме поверити да вас прати на овом плану. Одабир поузданог, искусног и провереног координатора за овакву врсту пројекта, који ће вам бити подршка на сваком кораку, значајно олакшава овај емотиван процес.

Link4MED вам, поред свог искусног особља које вам је на располагању, пружа приступ међународним стручњацима за вантелесну оплодњу и донацију јајних ћелија и сперме у преко 15 клиника у Европи. Од свих лекара и ембриолога ових клиника могуће је добити бесплатно мишљење на вашу тренутну здравствену ситуацију и савет како даље поступити и који програм је адекватан за вас. О великој успешности ове фирме говори и чињеница да има дугогодишње искуство, те многобројне клијенте који свакодневно сведоче о пословању и одличним утисцима које носе њихови клијенти са собом.

За кога су услуге Link4MED?

Link4MED координатори ће вам помоћи да цео поступак донације јајних ћелија у иностранству реализујете мирно и сигурно, без стреса да ли ће вас неко преварити, да ли ћете добро разумети лекаре, како ћете отпутовати до клинике и где ћете спавати током боравка и реализације програма.

Њихове услуге су баш за вас уколико:

  • потребан вам је IVF програм са донираним генетским материјалом, јајним ћелијама или спермом,
  • немате довољно или нимало искуства с путовањем у иностранство, не знате страни језик или се не осећате сигурно са знањем које имате,
  • не желите да изгубите силно време претражујући интернет, читајући разне форуме о искуствима других жена, упоређујући програме донације јајних ћелија и њихове цене,
  • не желите да вам неко други изиграва лекара и препоручује третмане осим самих лекара и стручњака,
  • желите да на једном месту добијете информације о свим могућим врстама третмана и начинима њихове реализације,
  • желите да добијете БЕСПЛАТНУ консултацију или друго мишљење неколико међународних стручњака о вашем здравственом стању,
  • немате више времена за губљење, за чекање на термин, за чекање да вам се неко јави, за чекање да почнете с реализацијом програма,
  • желите да знате да ли у вашим годинама или с вашим здравственим стањем можете да постанете родитељи, на који начин и где,
  • не желите да будете сами током припреме и током реализације програма, да не знате када и шта вас чека тамо негде у иностранству.

Link4Med пружиће вам професионалност, максималан угођај и потпуну посвећеност, што су дефинитивно утисци који се никад не заборављају и остају заувек забележени.

Промотивни текст

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.