Ponedeljak, 28.11.2022. ✝ Verski kalendar € Kursna lista
BEOGRADSKI IZBORI

Vodosnabdevanje u Lazarevcu i kontrola biračkih mesta

Алек­сан­дар Ан­тић у Раковици (Фотографије Бета)
Ми­лош Јо­ва­но­вић на кон­вен­ци­ји ДСС-а

Pred­sed­nik SNP-a Ne­nad Po­po­vić po­se­tio je La­za­re­vac i raz­go­va­rao sa ru­ko­vod­stvom op­šti­ne o una­pre­đe­nju ko­mu­nal­ne in­fra­struk­tu­re kroz pri­me­nu ino­va­ci­ja i no­vih teh­no­lo­gi­ja u si­ste­mu vo­do­snab­de­va­nja. Po­po­vić je is­ta­kao da će dr­ža­va po­mo­ći ovoj op­šti­ni u us­po­sta­vlja­nju in­te­gri­sa­nog si­ste­ma vo­do­snab­de­va­nja sa auto­mat­skim upra­vlja­njem. U uli­ci Gr­či­ća Mi­len­ka na Vra­ča­ru, grad­ski me­na­džer Go­ran Ve­sić je  otvo­rio no­ve pro­sto­ri­je Udru­že­nja pen­zi­o­ne­ra Vra­čar. Pod­se­tiv­ši da je u ovoj op­šti­ni ne­dav­no otvo­ren još je­dan Klub za se­ni­o­re, Ve­sić je na­veo da tre­nut­no u toj op­šti­ni po­sto­je dva ta­kva klu­ba, a na te­ri­to­ri­ji ce­log Be­o­gra­da ukup­no 28 klu­bo­va.

Ko­šar­ka­ška le­gen­da Rad­mi­lo Mi­šo­vić po­dr­žao Vu­či­će­vu li­stu
Ča­čak – Rad­mi­lo Mi­šo­vić (75), ko­šar­ka­ška sport­ska le­gen­da Čač­ka i biv­še Ju­go­sla­vi­je, po­zi­vao je  Ča­ča­ne ko­ji ži­ve u Beogradu da na pred­sto­je­ćim lo­kal­nim iz­bo­ri­ma u pre­sto­ni­ci po­dr­že li­stu Srp­ske na­pred­ne stran­ke. Pro­sla­vlje­ni ko­šar­kaš ča­čan­skog Bor­ca, šest pu­ta naj­bo­lji stre­lac Pr­ve li­ge SFRJ, is­ta­kao je da li­sta ko­ju je pot­pi­sao pred­sed­nik Alek­san­dar Vu­čić pred­sta­vlja naj­bo­lju po­li­ti­ku ko­ju Sr­bi­ja da­nas ima.G. O.

Kan­di­dat De­mo­krat­ske stran­ke Sr­bi­je za gra­do­na­čel­ni­ka Mi­loš Jo­va­no­vić iz­ja­vio je na za­vr­šnoj pred­iz­bor­noj kon­ven­ci­ji da se DSS za­la­že za ras­pi­si­va­nje re­fe­ren­du­ma u pre­sto­ni­ci o pro­me­ni iz­bor­nog si­ste­ma. „Do­sta je gla­sa­nja za li­ste, do­sta je gla­sa­nja za apa­rat­či­ke, do­sta je gla­sa­nja za stran­ke ko­je dr­ža­vu shva­ta­ju kao plen, i re­sur­se dr­žav­ne kao plen za pu­nje­nje pri­vat­nih ra­ču­na i dže­po­va”, po­ru­čio je Jo­va­no­vić. Ka­zao je da je DSS u kam­pa­nji po­ka­zao da je naj­bo­lji, da ima ide­je i te­me­ljan, za­o­kru­žen pro­gram. „Zva­li ste me da se vra­tim, a vra­tio sam se ne da bih sta­ti­rao, ho­ću da pre­u­zmem od­go­vor­nost za ru­ko­vo­đe­nje Be­o­gra­da, a su­tra svi za­jed­no da pre­u­zme­mo od­go­vor­nost za vo­đe­nje dr­ža­ve, jer ne­ma ko”, ka­zao je Jo­va­no­vić.

Kan­di­dat za od­bor­ni­ka DS-a Zo­ran Alim­pić iz­ja­vio je da ta ko­a­li­ci­ja ima vi­še kon­tro­lo­ra na bi­rač­kim me­sti­ma ne­go bi­lo ko dru­gi u opo­zi­ci­ji i da će „sa­ču­va­ti gla­so­ve svih Be­o­gra­đa­na”. Ob­ja­snio je da im je na­me­ra da sve po­dat­ke sa bi­rač­kih me­sta, od­mah po­sta­ve na in­ter­net i uči­ne ih jav­nim. 

Kan­di­dat za gra­do­na­čel­ni­ka SPS-a Alek­san­dar An­tić raz­go­va­rao je sa gra­đa­ni­ma Ra­ko­vi­ce i po­ru­čio da ta op­šti­na tre­ba po­no­vo da bu­de „cr­ve­na”, dok je kan­di­dat SRS-a za gra­do­na­čel­ni­ka Mi­ljan Da­mja­no­vić iz­ja­vio da će ra­di­ka­li vo­di­ti Be­o­grad na srp­ski na­čin i do­ma­ćin­ski. Pred­stav­ni­ci Ini­ci­ja­ti­ve „Ne da­vi­mo Be­o­grad” ka­žu da di­vlja grad­nja cve­ta na sva­kom ćo­šku na le­voj oba­li Du­na­va, a pri­vat­ni in­ve­sti­to­ri pro­fi­ti­ra­ju jer ne pla­ća­ju na­kna­de dr­ža­vi i gra­du. 

Komentari1
Molimo vas da sе u komеntarima držitе tеmе tеksta. Rеdakcija Politikе ONLINE zadržava pravo da – ukoliko ih procеni kao nеumеsnе - skrati ili nе objavi komеntarе koji sadržе osvrtе na nеčiju ličnost i privatan život, uvrеdе na račun autora tеksta i/ili članova rеdakcijе „Politikе“ kao i bilo kakvu prеtnju, nеpristojan rеčnik, govor mržnjе, rasnе i nacionalnе uvrеdе ili bilo kakav nеzakonit sadržaj. Komеntarе pisanе vеrzalom i linkovе na drugе sajtovе nе objavljujеmo. Politika ONLINE nеma nikakvu obavеzu obrazlaganja odluka vеzanih za skraćivanjе komеntara i njihovo objavljivanjе. Rеdakcija nе odgovara za stavovе čitalaca iznеsеnе u komеntarima. Vaš komеntar možе sadržati najvišе 1.000 pojеdinačnih karaktеra, i smatra sе da stе slanjеm komеntara potvrdili saglasnost sa gorе navеdеnim pravilima.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sladjana Arandjelovic
Zao mi doktora. On zaista misli da ce na ovaj nacin da obezbedi Tirsovu 2. Bojim se da lici na malog Djokicu i bice mi zao kad se osvesti. Daj Boze da nisam u pravu zarad nase decice.

Komentar uspešno dodat!

Vaš komentar će biti vidljiv čim ga administrator odobri.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.