Petak, 20.05.2022. ✝ Verski kalendar € Kursna lista

Stop epidemiji: Gde je volja tu je i uspeh !

Odgovornost, kontrola i prevencija pri zaustavljavanju epidemije.” U nacionalnoj kampanji za borbu protiv nove epidemije pneumonije koja se prenosi korona virusom, dobrovoljci u gradu Jičun Đangsu provincije stopostotno su se odazvali na poziv. Na prvim linijama se pokazala hrabrost pri kontroli i sprečavanju širenja epidemije.

– Dana 4. februara 2020. godine volonterski tim sastavljen od  etničkih manjina Kine došao je u stambena naselja u Lingćuan ulici s ciljem prevencije i kontrole širenja epidemije. U proteklim danima, u cilju efikasne kontrole i sprečavanja daljeg širenja pneumonije izazvane novim korona-virusnim infekcijama, ovaj specijalni tim sastavljen od prijateljskih Ujgura zajedno sa obučenim kadrovima, članovima zajednice i ljudima dobre volje danonoćno, noseći crvene prsluke i megafone, radi na promovisanju znanja o prevenciji širenja epidemije kako bi zaštitio zdravlje i sigurnost stanovnika.

(Foto Ji Dži Džong)

– Dana 30. januara 2020. godine mladi volonteri okruga Đingan u Đangsi provinciji snadbeli su toplom supom od đumbira sve dežurne policajce i medicinsko osoblje kako bi se odbranili od prehlade i utoplili .

(Foto: Aolig Dži)

– Dana 3. februara 2020.godine Veiai volonteri su se zaputili u Beihuvan zajednicu u Jičun gradu da bi dostavili besplatne maske. Stavi masku i širi svest o prevenciji epidemije!

(Foto:Cou Haibin)

– Dana 2. februara 2020. godine vlasnici 26 automobila u Fenčeng gradu, Licun pokrajine u Điangsi provinciji spontano su prilagodili svoja vozila javnim potrebama postavivši na njih crvene partijske zastave. Vozila su se zatim zaputila u mnogobrojne gradiće, sa hiljadama volntera s ciljem prevencije i kontole gripa. Partijska zastavica se lepršala visoko upozoravajući na opasnost epidemije.

(Foto: Juan Fankung )

– Dana 30. januara 2020. godine Jangsi provincija, zajednica Điangđaling okruga Feng Sin Sian; Izvorni film „Jedan je život”. Džijing, najlepši borac u celoj zemlji i predstavnik nacionalnog narodnog kongresa došao je da izmeri temperaturu stanovnicima i promoviše podizanje svesti o prevenciji širenja epidemije.

(Foto: Dengđiang Gang)

– Dana 3. februara 2020. godine u Điansi provinciji, Gaoan gradu, Huibu mestašca u Huajuan selu, volonterski tim sastavljen od seoskih članova partije i profesionalnih medicinskih timova, promovisali su u siromašnijim naseljima znanje o kontroli i prevenciji širenja epidemije

(Foto. Liangjianfen)

– Dana 3. februara 2020. godine partijski volonteri u Đianši ulici Džangšu graduu Điangsi provinciji su ispisali pesme na obojenim papirima sastavljene od 26 karaktera, kako bi podigli svest o kontroli i sprečavanju širenja epidemije ubedivši mase ljudi da ne izlaze napolje i ne jedu zajedno u grupama. Posebna pažnja usmerena je na izbegavanje grupa u cilju pojačane prevencije.

(Foto: Čen Han)

– Dana 30. januara 2020. godine, volonteri u Jijang novom disriktu, Jičun grada u Điangsu provinciji postavili su uputsva o prevenciji i kontroli epidemije na ulaze u stambene zgrade.

(Foto: Cou Haibin)

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.