Ponedeljak, 20.09.2021. ✝ Verski kalendar € Kursna lista

Vinogradarski gulaš

Pixabay

Potrebno je:

  • 300 gr svinjskog filea
  • 30 g suvog grožđa
  • 1 sveža paprika srednje veličine
  • 1 svež paradajz
  • manja glavica crnog luka
  • 1 dl suvog belog vina
  • 1 dl ulja
  • so, začin

Propržiti na ulju crni luk isečen na rebarca, pa dodati papriku na krupnije komade i paradajz na kriške, začiniti po ukusu i dinstati kratko da povrće previše ne omekša. Uporedo prodinstati meso isečeno na kocke i kad omekša, sjediniti ga s povrćem. Na kraju dodati suvo grožđe, preliti belim vinom i služiti toplo uz bareni krompir ili kuvani pirinač.

Komentari0
Molimo vas da sе u komеntarima držitе tеmе tеksta. Rеdakcija Politikе ONLINE zadržava pravo da – ukoliko ih procеni kao nеumеsnе - skrati ili nе objavi komеntarе koji sadržе osvrtе na nеčiju ličnost i privatan život, uvrеdе na račun autora tеksta i/ili članova rеdakcijе „Politikе“ kao i bilo kakvu prеtnju, nеpristojan rеčnik, govor mržnjе, rasnе i nacionalnе uvrеdе ili bilo kakav nеzakonit sadržaj. Komеntarе pisanе vеrzalom i linkovе na drugе sajtovе nе objavljujеmo. Politika ONLINE nеma nikakvu obavеzu obrazlaganja odluka vеzanih za skraćivanjе komеntara i njihovo objavljivanjе. Rеdakcija nе odgovara za stavovе čitalaca iznеsеnе u komеntarima. Vaš komеntar možе sadržati najvišе 1.000 pojеdinačnih karaktеra, i smatra sе da stе slanjеm komеntara potvrdili saglasnost sa gorе navеdеnim pravilima.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Komentar uspešno dodat!

Vaš komentar će biti vidljiv čim ga administrator odobri.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.