Petak, 20.05.2022. ✝ Verski kalendar € Kursna lista

Pileća džigerica s crnim lukom

(Фото Јаворка Стефановић)

Potrebni sastojci:

  • 1/2 kg pileće džigerice
  • četiri glavice crnog luka
  • dva čena belog luka
  • brašno, so

Opranu i očišćenu džigericu uvaljati u brašno. Zagrejati ulje i poređati je, a između ubaciti četvrtine glavice crnog luka. Beli luk izgnječiti i staviti ga među džigericu. Pokriti parčetom folije da ne bi prskalo. Okrenuti i drugu stranu, zapeći i servirati.

Komentari1
Molimo vas da sе u komеntarima držitе tеmе tеksta. Rеdakcija Politikе ONLINE zadržava pravo da – ukoliko ih procеni kao nеumеsnе - skrati ili nе objavi komеntarе koji sadržе osvrtе na nеčiju ličnost i privatan život, uvrеdе na račun autora tеksta i/ili članova rеdakcijе „Politikе“ kao i bilo kakvu prеtnju, nеpristojan rеčnik, govor mržnjе, rasnе i nacionalnе uvrеdе ili bilo kakav nеzakonit sadržaj. Komеntarе pisanе vеrzalom i linkovе na drugе sajtovе nе objavljujеmo. Politika ONLINE nеma nikakvu obavеzu obrazlaganja odluka vеzanih za skraćivanjе komеntara i njihovo objavljivanjе. Rеdakcija nе odgovara za stavovе čitalaca iznеsеnе u komеntarima. Vaš komеntar možе sadržati najvišе 1.000 pojеdinačnih karaktеra, i smatra sе da stе slanjеm komеntara potvrdili saglasnost sa gorе navеdеnim pravilima.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Баба
Кратак и јасан рецепт за једноставну а изразито укусну храну. Додуше.....недостаје бела тамјаника...са маало соде

Komentar uspešno dodat!

Vaš komentar će biti vidljiv čim ga administrator odobri.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.