Krmenadle po Sosinom receptu
Potrebno je:
- 1 kg svinjske krmenadle s kostima
- 3 glavice crnog luka
- 20 g svinjske masti
- 10 g soli
- 5 g bibera
Meso posolite i pobiberite s obe strane. U dubljem tiganju stavite mast da se topi i zatim ubacite crni luk sečen na kockice. Kada luk omekša, dodajte meso i pecite lagano da dobije zlatnožutu boju, s obe strane. Potom nalijte vodu u tiganj, poklopite pa nastavite da dinstate meso na laganoj vatri. Po potrebi dolivajte vodu. Kuvajte dok meso skroz ne omekša. Služiti toplo uz cušpajz.
Подели ову вест
Komentari1

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.

Jorge
Mislim da bi bilo logičnije prvo ispeči kotlete, izvaditi i na tome zažutiti luk. Tek onda vratiti kotlete, doliti vodu i dinstati...
Odgovori
|
Preporučujem
46
Komentar uspešno dodat!
Vaš komentar će biti vidljiv čim ga administrator odobri.