Sreda, 06.07.2022. ✝ Verski kalendar € Kursna lista

Partnerstvo u korist potrošača

Nove pogodnosti uz NIS i DINACARD

Plaćanje goriva, robe i usluga na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama od sada je moguće odložiti, ili platiti u dve jednake rate, bez kamate, uz Post Card DinaCard karticu Banke Poštanska štedionica.

Potrošači koji se opredele za plaćanje uz Post Card DinaCard platnu karticu na benzinskim stanicama NIS-a, prilikom plaćanja računa na kasi biraju odgovarajuću opciju plaćanja - period odloženog plaćanja na 30 dana ili na dve jednake rate. U slučaju da je odobreno plaćanje na rate, prva rata se odlaže na 30 dana, a druga na 60 dana od  datuma kupovine. Minimalni iznos računa kojim potrošač ostvaruje pravo na ovu uslugu iznosi  5.000 dinara.

Pavel Kandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju u kompaniji NIS, istakao je da je uvođenje nove usluge još jedna potvrda liderske pozicije kada je reč o unapređenju korisničkog servisa u maloprodajnom segmentu.

„Kao kompanija koja neprestano osluškuje potrebe potrošača, NIS je i ovom uslugom otišao korak dalje u ispunjavanju zahteva tržišta i očekivanja korisnika naših usluga. Za nas je inovacija usluga uz DinaCard karticu od velikog značaja jer na taj način sarađujemo sa domaćim partnerom i podržavamo domaće brendove“, izjavio je Kandalincev.

Jelena Sekulović, direktor Sektora za platne kartice i digitalno bankarstvo Banke Poštanska štedionica rekla je da je omogućavanje plaćanja na odloženo i na rate kod kompanije NIS korisnicima DinaCard debitne kartice Banke Poštanska štedionica, koja je veliki izdavalac domaćeg nacionalnog kartičarskog brenda, još jedna potvrda izuzetno dobre, dugogodišnje saradnje ove banke i kompanije NIS.

„Zadovoljstvo nam je da sada, na domaćem tržištu već poznatu, uslugu DinaCard na rate ponudimo svojim korisnicima po prvi put za plaćanje goriva, robe i usluga na benzinskim stanicama, što u velikoj meri obogaćuje raznovrsnost trgovačke mreže.  Sada više od milion korisnika ove kartice ima mogućnost da i dalje bez ikakvih troškova plati na odloženo ili rate na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Naravno, najveće zadovoljstvo jedne državne banke je da to upravo čini domaćom platnom karticom“, istakla je Jelena Sekulović.

Promotivni tekst

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.