Viršle u tortilji ili palačinki
Potrebno je:
- 10 viršli
- 2 kisela krastavca
- 10 tortilja ili palačinki
- 200 g tvrdog sira
- ljuta papričica
Viršle skuvati ili ispeći na roštilju, pa svaku iseći po dužini, ali ne sasvim do kraja da biste mogli da je filujete. Krastavčiće iseckati na kockice, a kačkavalj na štapiće. U svaku viršlu staviti od jedan do dva štapića sira i kašičicu naseckanih krastavčića. Palačinke ispeći ili uzeti gotove tortilje i kratko zagrejati. Zatim na sredinu palačinke ili tortilje staviti nafilovanu viršlu, zamotati i pričvrstiti čačkalicom. Poslužiti tople.
Подели ову вест
Komentari0

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.
Komentar uspešno dodat!
Vaš komentar će biti vidljiv čim ga administrator odobri.