Nedelja, 02.10.2022. ✝ Verski kalendar € Kursna lista

Nova ruralna područja za lepšu okolinu i srećnije ljude

(Фото: Џанг Минг Веј / Гуангминг)

U martu 2021. godine, cvetovi repice u selu Ćingšan su bili u punom cvatu. Gledajući okolo vodovodne mreže mogu se videti pešačke staze, kao i vodene seoske nastambe Ćingšanga prošarane u moru cveća uljane repice, poput prelepog svitka pastoralne slike na papiru. Kina je okružena planinama i rekama te bogata mestima poput: sela Ćingšan, grada Huhe, okruga Dangtu, grada Maֹ’Anšan, provincije Anhvej, a poseduje planine, šume i pejzaž polderskih polja. U poslednjih nekoliko godina, kako je koncept zelenog razvoja duboko ukorenjen u srca ljudi, Selo Ćingšan odgovorilo je na želju naroda za „čistom vodom i zelenim obalama” i započelo izgradnju prekrasnih sela.

Prema ideji „Biser poldera” treba iskoristiti prednost superiorne lokacije sela i jedinstvenih prirodnih resursa te izvršiti naučno i razumno planiranje revitalizacije. Istovremeno, oslanjajući se na prednosti obdarenosti prirodnim resursima, potrebno je kontinuirano kultivisati i razvijati visokokvalitetne plodove, zeleno povrće, organski pirinač i druge specijalne delatnosti te na taj način pomoći seljacima da se zaposle u svom selu. Treba nastojati da se prošire kanali kako bi seljani povećali svoje prihode i postali bogatiji.

U septembru 2019. godine, snimak iz vazduha močvarnog parka sela Kingšan u gradu Huhe, iz okruga Dangtu, u provinciji Anhvej, zabeležio je puno zelenila. Šetajući selom Kingšan, svuda možete videti kako čaplje plešu, a ptice selice u grupama mašu krilima i pevaju, lebde na nebu punom bajkovitih boja i stapaju se u jedinstveni pejzaž.

(Foto: Džang Ming Vej / Guangming)

U martu 2021. godine, cvetovi repice u selu Kingšan su u punom cvetu. Gledajući okolo, vodena sela na jugu reke Jangce prošarana su, u moru cveća, vodovodnim mrežama gusto prekrivenim cvetovima uljane repice, poput prelepe pastoralne slike na papiru.

(Foto: Džang Ming Vej / Guangming)

Dana 10. juna 2022. snimljena je fotografija grada Huhe u okrugu Dangtu, u provinciji Anhvej. Vodena mreža i pirinčana polja su ukrštena, a seoske kuće su uredno isplanirane, formirajući prelepu idiličnu sliku zelenog grada na vodi na jugu reke Jangce.

(Foto: Džang Ming Vej / Guangming)

Promotivni tekst

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.