Četvrtak, 09.02.2023. ✝ Verski kalendar € Kursna lista

Prazna puška iz Prištine: Ljubomora bez dokaza, nema ni odluke, ni saopštenja iz FIFA

(EPA-EFE/MARTIN DIVISEK)

Fudbalski savez Srbije nije dobio nikakvu informaciju o tome da je FIFA pokrenula postupak zbog prijave FS tzv. Kosova zbog neoficijalne zastave koja se pojavila u svlačionici Srbije uoči duela sa Brazilom.

Na to je najpre reagovao FS tzv. Kosova, nadovezao se i Olimpijski komitet tzv. Kosova, tražeći sankcionisanje Srbije.

Samim podnošenjem žalbe aktivira se mehanizam koji pokreće disciplinski postupak, ali je simptomatično da se FIFA nije oglašavala po tom pitanju, niti je objavila kada je rok za donošenje nekakve odluke.

Kako se saznaje iz Dohe, gde se održava Mundijal, ni Fudbalski savez Srbije ni reprezentacija nisu dobili nikakvu zvaničnu odluku niti saopštenje od FIFA po tom pitanju.

S tim u vezi, rečeno je da se tema neće komentarisati i da je sav fokus na sportu, fudbalu i predstojećoj utakmici protiv Kameruna u ponedeljak od 11.00, koja je gotovo kvalifikaciona za ostajanje u trci za plasman u osminu finala.

Komentari6
Molimo vas da sе u komеntarima držitе tеmе tеksta. Rеdakcija Politikе ONLINE zadržava pravo da – ukoliko ih procеni kao nеumеsnе - skrati ili nе objavi komеntarе koji sadržе osvrtе na nеčiju ličnost i privatan život, uvrеdе na račun autora tеksta i/ili članova rеdakcijе „Politikе“ kao i bilo kakvu prеtnju, nеpristojan rеčnik, govor mržnjе, rasnе i nacionalnе uvrеdе ili bilo kakav nеzakonit sadržaj. Komеntarе pisanе vеrzalom i linkovе na drugе sajtovе nе objavljujеmo. Politika ONLINE nеma nikakvu obavеzu obrazlaganja odluka vеzanih za skraćivanjе komеntara i njihovo objavljivanjе. Rеdakcija nе odgovara za stavovе čitalaca iznеsеnе u komеntarima. Vaš komеntar možе sadržati najvišе 1.000 pojеdinačnih karaktеra, i smatra sе da stе slanjеm komеntara potvrdili saglasnost sa gorе navеdеnim pravilima.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ko to tamo lupa
У данашњем чланку Политике: “ФСС није добио никакву информацију о томе да је ФИФА покренула поступак због пријаве ФС тзв. Косова” (27.11.22 у 2:16), а јуче: “ФИФА је затражила данас да ФСС објасни политички транспарент…” (26.11.22 у 18:30).
Panonski mornar
Zasto je ta zastava u kabini? Kome to treba?
Пуно име
Треба целом свету да буде јасно !
Prazne puske
Samo mi tako shvatamo patriotizam.
Prikaži još odgovora

Komentar uspešno dodat!

Vaš komentar će biti vidljiv čim ga administrator odobri.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.