среда, 28.10.2020. ✝ Верски календар € Курсна листа
недеља, 26.01.2020. у 17:54

ЧЕСТИТКЕ ЗА 116. РОЂЕНДАН „ПОЛИТИКЕ”

– Традиција дужа од једног века сведочи о преданости и пожртвованости новинара и уредника да свакодневно своје читаоце извештавају о најважнијим догађајима, не само у земљи него и у свету.

Фо­то А. Васиљевић

Као најстарији лист у Србији и на Балкану и један од најдуговечнијих у овом делу Европе, „Политика” је чврсто бранила принципе професије, што вас обавезује да и у времену пред нама оправдате углед и репутацију коју није било лако стећи. У прошлости су на страницама „Политике” свој рукопис оставили велики новинари, али и знаменити српски писци, као што су Петар Кочић, Јован Дучић, Бранко Ћопић и наш нобеловац Иво Андрић. Данас сам чврсто уверена да ће млади новинари који тек брусе новинарски занат на тим истим страницама такође оставити свој печат у српском новинарству.

Ана Брнабић, председница Владе Републике Србије

 

– У име Ватерполо савеза Србије и своје лично име честитам Вам 116. рођендан.

Фо­то Н. Неговановић

Честитам на дуговечности и озбиљности свих ових година. Све најбоље уз много поздрава и лепих жеља у даљем раду и постојању.

Виктор Јеленић, председник ВСС

 

– Новинарима, уредницима и запосленима дневног листа „Политика” упућујем најискреније честитке поводом 116 година постојања нашег најстаријег листа, који је озбиљним и професионалним приступом изградио поверење читалаца, не само у Србији већ и шире.

(Фо­то А. Васиљевић)

– Верујем да ће „Политика”, један од најугледнијих и најутицајнијих листова у овом делу Европе, своју важну улогу обављати успешно и одговорно и у времену пред нама. Желим вам да у духу добре традиције останете верни стандардима које сте поставили. Као ваш верни читалац, желим вам пуно успеха у даљем раду и још много рођендана!

Маја Гојковић, председница Народне скупштине РС

 

– У минулих 116. година, Србија је шест пута ратовала, три пута рушена, била је у пет државних оквира, променила две династије и три идеологије.

(Фо­то А. Васиљевић)

Све то овековечила је и преживела „Политика”. Честитам!

Драган Бјелогрлић, глумац и редитељ

 

– Поносни смо на одличну сарадњу с институцијом и њеним људима каква је „Политика”. Ви настављате једну велику традицију, али с великом и обавезом, да будете сведок и, још више, тумач овог турбулентног времена, јер ваши читаоци верују вама, као што су претходне генерације у низу деценија веровале оној плејади која је исписивала историју Србије

(Фо­то МО Србије)

„Политика” је била и остала не само дневна новина већ литература из које се сазнаје и учи, на чијим страницама упознајемо велике људе и препознајемо догађаје који обликују свет. То је новина у којој се огледа Србија и свакодневни живот њених грађана и, утолико више, на вама је одговорност за професионалну етику и одговорну новинарску реч. То нека буде водиља у настојању да градимо бољу Србију и лепши живот у њој. Честитам вам празник и желим да наставимо успешну сарадњу, да српска војска и даље има оно часно место које је увек имала у новинама које јесу и остају културна баштина српског народа.

Пуковник Михаило Зоговић, начелник Управе за односе с јавношћу Министарства одбране

 

– Срдачно вам честитам јубилеј, 116 година од оснивања.

(Фото Н. Марјановић)

Ваша богата традиција и генерације новинара који су били сведоци најважнијих догађаја у земљи и свету, јединствено је наслеђе наше друштвене сцене. Уверен сам да ћете и у годинама пред нама остати верни својој традицији, професионализму и својим читаоцима.

Ивица Дачић, први потпредседник Владе Републике Србије

 

– Чињеница да сте уз народ више од једног века најбоље говори о вредности вашег листа и поверењу које уживате код читалаца.

(Фото И. Милутиновић)

„Политика” је медијски бренд каквим се мало која држава у свету може похвалити. Желим да вам објективност и истина остану водиља у раду, да будете увек на страни читалаца и верни хроничари свих дешавања, какви сте били и до сада. Свим запосленима честитам 116. рођендан „Политике”.

Небојша Стефановић, потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова

 

– Честитам 116. рођендан престижном листу „Политика” који увек радо читам и уз који сам усавршио своје познавање српског језика и ћириличног писма.

(Фо­то А. Васиљевић)

Арно Гујон, оснивач хуманитарне организације „Солидарност за Косово”

 

– У било ком послу је најважније да трајете, а ви дочекасте чак 116. рођендан.

(Фо­то А. Васиљевић)

Време у којем га прослављате није баш једноставно за писане медије, јер сте суочени с „нелојалном конкуренцијом” која долази с онлајн издањима и уопште друштвеним мрежама, а с друге стране се борите за наклоност читалаца у условима свеопште таблоидизације. Желим вам да истрајете у тој борби и да останете верни принципима које је „Политика” годинама уназад афирмисала.

Расим Љајић, потпредседник Владе Републике Србије

 

– Само велики славе велике датуме. Таква је „Политика” и 25. јануар 1904. године, када је изашао први број листа који је постао и остао сведок и учесник епохе. Мењала се и држава у којој је излазио, али је „Политика” опстајала и остајала да сведочи и тумачи догађајну историју, време и људе који су је обележавали. С таквом традицијом као стандардом и обавезом, данашња редакција наставља да испуњава мисију одговорне и професионалне новинарске речи. Као и претходних деценија, читаоци и данас верују „Политици”, а то је привилегија коју на овом простору има мало гласила.

(Фо­то И. Милутиновић)

Ово време је један од оних тешких и изазовних периода када Србији враћамо достојанство јаке и уређене државе, безбедне и мирне. После ратова и страдања, који су оставили страховања за нове дане, медији су један од друштвених фактора на којима је одговорност да отварају бољу перспективу живљења на овим просторима. „Политика” тај и друге задатке испуњава с пуном свешћу да је била и остала свакодневна и важна литература која учи своје читаоце да воле своју Србију и да раде за њу, себе и друге, на најбољи начин.

Честитам празник вама и члановима редакције са жељом да останете један од најутицајнијих медија у југоисточној Европи, поносни на велику традицију и обавезни пред будућношћу.

Александар Вулин, министар одбране

 

– Бити данас новинар и уредник „Политике” је велика част, јер је привилегија бити чувар новинарске традиције која у Србији траје већ 116 година. И која треба да траје још много, много година.

(Фото Бета)

Зато и имате задатак који није нимало лак, да у времену у коме се све мање чита, а много више гледа, у времену лаких решења и све замагљеније истине да и даље чувате „Политику”, да чувате ћирилицу и да очувате веру у новинарство.

Зорана Михајловић, потпредседница Владе Републике Србије

 

– „Политика” је лист с дугом традицијом објективног извештавања јавности о свим актуелностима које се тичу грађана.

(Фо­то Н. Марјановић)

Желим вам да наставите да се бавите истраживачким новинарством и да информишете јавност истинито и објективно, да будете оштар критичар и добар пријатељ.

Зоран Ђорђевић, министар у Влади Републике Србије

 

– Дневном листу „Политика” и запосленима у најстаријој новини на Балкану честитам 116. рођендан.

(Фо­то Бета)

Желим вам да и убудуће афирмишете вредности новинарске професије засноване на објективном и правовременом информисању.

Јадранка Јоксимовић, министар у Влади Републике Србије

 

– Срећан рођендан „Политици”, најстаријем дневном листу на Балкану, који већ 116 година континуирано прати актуелне догађаје.

(Фото Пиксабеј)

Француска амбасада има дугу традицију сарадње с „Политиком”, дневним листом који с пажњом читамо сваког јутра. Новинарство преноси и коментарише нашу „непосредну историју” и амбасада честита свима који су кроз своје различите професије ангажовани на стварању новина, а посебно честита новинарима и уредницима, чија је одговорност, као креатора јавног мњења, изузетно велика. Желимо им да увек свој посао обављају независно и у пуној слободи, уз поштовање новинарског кодекса. Желимо „Политици” дуг живот.

Амбасада Француске у Србији

 

– „Политика” је читавих 116 година есенција високопрофесионалног аналитичког новинарства, којег све мање има на јавној сцени Србије.

(Фо­то Бета)

Поштујући, пре свега, истину и чињенице које доноси на занимљив и стилски оригиналан начин, очувала је достојанство читаоца који не допушта да у његов дом и у његову душу продру: кич и шунд, режиране афере и непристојан израз...

Зато је „Политика”, као систематичан и уверљив архив живота, деценијама уважени и омиљени члан моје и породица мојих предака.

Милан Кркобабић, министар у Влади Републике Србије

 

– Упућујем вам најискреније честитке поводом 116 година постојања најугледнијег и најстаријег листа на Балкану.

(Фото Р. Крстинић)

Негујући истинито извештавање, спајајући традиционално и модерно новинарство, уз константно иновирање садржаја и начина рада, лист „Политика” с правом носи епитет националне институције у Србији дуже од једног века. Као објективни хроничар минулих времена, ваш лист задржао је истинитост и аналитичност као неприкосновене етичке и професионалне вредности новинарског позива.

Ненад Поповић, министар у Влади Републике Србије

 

– Рођендан „Политике” за народ Србије није само дан једног дневног листа.

(Фо­то А. Васиљевић)

То је мали празник једног од стубова нашег идентитета, културе и смисленог и друштвено одговорног информисања. Срећан рођендан и на многаја љета!

Марко Ђурић, директор Канцеларије за Косово и Метохију

 

– Мени је „Политика” редовна јутарња навика и прва с наградом искоришћена књижевна прилика.

(Фо­то Р. Крстинић)

Захвалан честитам датум првог броја листа који је по отмености најдуже први у нашој земљи.

Академик Миро Вуксановић

 

– Поштовани новинари „Политике”, вама и читаоцима честитам годишњицу оснивања вашег и нашег листа, уз захвалност за неизмерни труд у промоцији и афирмацији наше струке.

Проф. Горан Б. Војводић, дипл. инж. архитектуре

 

– Поред свих изазова који су пред нама и који усмеравају наш живот јаким ветровима промена знамо да сваки нови дан уназад 116 година почиње с „Политиком” и да ће сваки наредни у деценијама које следе започети погледом на вести које доноси најстарији дневни лист на Балкану.

У времену снажних потреса „Политика” остаје препознатљив бренд Србије. Истинито, јасно, правовремено извештавање утемељене анализе, преглед културних догађаја виђен очима стручњака – то су вредности које негује „Политика” и због тога је она била и остаће наш избор.

Честитам рођендан „Политици” и свима који својим знањем и радом на професионалан начин уграђују себе у ове дневне новине без премца.

 Поверење које се градило више од једног века и које је резултирало верним читаоцима свих генерација награда је за труд и највреднија честитка.

Александар Гајовић, државни секретар Министарства културе и информисања

 

– Веома често трајање показује квалитет. „Политика” је пролазила кроз велике кризе, али је остајала лист достојан своје традиције.

(Фо­то Танјуг)

Желим јој да је још много година читаоци сматрају својим главним листом.

Драгољуб Мићуновић, оснивач и први председник Демократске странке

 

– Током читавог једног века „Политика” је бележила и пратила сва историјска и друштвена дешавања, најстарији је сведок епохе, хроничар времена.

(Фо­то А. Васиљевић)

Постала је својеврстан историјски документ који је преживео многа и добра и тешка времена, више држава и многе власти. На најпознатији и најчитанији дневни лист који истински негује културу дијалога ослањали су се и хроничари и истраживачи. Увек у жижи значајних догађаја, али непристрасна, умерена, високо професионална. По томе се увек издвајала и зато траје више од једног века. Данас „Политика” слави свој 116. рођендан. Честитам јој, уз жељу да још дуго траје и остане светла страна српског новинарства.

Ђорђе Милићевић, потпредседник Народне скупштине РС

 

– Деценијама се у мојој породици, заиста, при изговору речи новине, мислило на „Политику”. Мој отац Никола редовно је читао „Политику”, а чим сам почео срицати прва слова редовно сам пратио стрипове „Паја” и „Мики”, као и „Чуда природе”.

(Фо­то А. Васиљевић)

Одрастао сам уз „Политикин забавник”. У петом разреду основне школе и сам сам свакодневно почео да читам „Политику”, поготово спољнополитичку рубрику и историјски фељтон. „Политика” је имала успоне и падове, али је увек била најбоља. Желим јој да вечито траје, на понос целокупног српства.

Војислав Шешељ, председник Српске радикалне странке

 

– Честитам вам јубилеј трајања и читања „Политике”, која је била увек објективна, аутентична и прва.

(Фо­то А. Васиљевић)

Трајати толико и остати веран својим читаоцима показује вашу независност. Честитам вам са жељом да будете као што сте били!

Драган Марковић Палма, председник Јединствене Србије

 

Ако треба критика – ту је „Политика”.

(Фо­то А. Васиљевић)

Нека статистика? Опет „Политика”! Треба криминалистика – помаже „Политика”. Добра журналистика? И културистика? Наравно „Политика”! Информистика? Спортистика? Ведра хумористика и еквилибристика?

А како им то успева 116 година – остаје мистика!

Љубивоје Ршумовић

 

– Честитам 116. рођендан „Политици”, а свим запосленима желим много здравља, успеха, среће у раду.

Новак Ђоковић (Фото ЕПА ЕФЕ - Л.К.)

Ваш лист су једне од наших најважнијих и најугледнијих дневних новина, с традицијом на коју можете да будете веома поносни. Да још дуго трајете и да прослављате много јубилеја у будућности.

Новак Ђоковић

 

– Летње распусте сам као дете проводио у Охриду, у кући своје бабе и деде. Међу сликама које носим из тог периода јесте и једна у вези с „Политиком”. Наиме, данима сам посматрао брата моје бабе који би готово ритуално након повратка с посла на бициклу, штипаљкама за веш стегнутих ногавица панталона (једну од неопходности коју дуго нисам разумео, све док ми зупчаник бицикла није захватио панталоне и солидан део потколенице), хитро пресвлачи у купаће гаће, ставља на главу марамицу везаних чворова на сваком крају ради заштите од сунца и излази у двориште. Сео би на троножац и узимао „Политику”, коју му је жена купила током преподнева и ишчитавао је од почетка до краја, уз подразумевајућу забрану да се ико усуди да му се обрати тих култних сат, сат и по, које је имао само за себе и „Политику”.

(Фото Танјуг)

Подразумевало се да пре њега нико није смео ни да је прелиста. Тек након овог ритуала „Политика” од тог дана постајала је доступна и другима, али би је у вечерњим часовима поново преузимао и одлагао на до опсесивности уредно сложен стуб претходних бројева „Политике”, који је већ тада био знатно виши од мене. Повремено би, проверавајући нешто, са хистрионском озбиљношћу из почетка читао неке текстове старих бројева, остављајући нама деци да испредамо мит о његовом фотографском памћењу у ком броју, на којој страни и о ком питању се нешто писало. Не знам шта је било са свим тим „Политикама” по његовој смрти. Остало ми је ипак непољуљано уверење да је за њега „Политика” била институција, институција којој је поклањао део дана не би ли се с поверењем упознао са „ситуацијом код нас и у иностранству”. Дуго смо га исмејавали и имитирали због ове његове навике, али се временом појавила доза љубоморе што сам нисам успео да ниједном од „доносилаца вести” поклоним поверење које је он имао у ваш лист.

Можда се ради и о мојој мрзовољи, али сам у годинама за нама, без обзира на безначајност таквог мог осећаја, повремено бивао повређен и љут писањем „Политике”. И тада, ако се истинитост какве тврдње не би проверавала у часопису чији је стуб наслаганих бројева био трајно виши од моје нешто испод просечне висине, помишљао сам да би сваки уредник „Политике” морао да зна за причу о ујаку моје мајке да би схватио одговорност с којом се суочава. Мада ми ни свечарске редове које можда читате није тражио уредник. Коначно, драги слављеници, ове речи можете схватити као искрену наду да би стуб „Политикиних” бројева ујака моје мајке могао и даље да расте (деца су данас све виша и виша), или им се можете ругати и одбацити их јер се ипак ради о несигурним сећањима која са старошћу бледе.

Академик Владимир Костић, председник САНУ

 

– „Политика” је прва читанка наших генерација.

Прослава 116 година листа „Политика” је велика част и радост за све јер је у нас мало националних институција с богатом и дугом традицијом. Када кажем да је „Политика” национална институција, то је, пре свега, због њеног угледа, утицаја, кроз њено опстајање кроз различита искушења, ратове.

(Фо­то А. Васиљевић)

„Политика” је прва читанка наших генерација, а иза ових 116 година је сазревала кроз професионалан и изванредан рад и генерације изузетних новинара. Бити новинар „Политике” значило је бити личност велике интелектуалне запитаности, образовања, високих етичких и естетских критеријума.

Мирјана Радошевић, као новинар који је пратио позориште, културу, била је и остала до данас каријатида српског новинарства. Новинари „Политике” су увек присутни уз сваки догађај, они су људи са сопственим ставом, с достојанством и запитаношћу. Данашњи свет, свет спектакла, променио је улогу дневних новина.

Свету спектакла је тешко супротставити се. „Политика” је успела и труди се да у својој класи озбиљног дневника пружи не сцене спектакла већ анализу догађаја, као и да негује читаоца који има сопствено и аутономно мишљење и уверење.

Подсетимо се да су за „Политику” писали наши највећи писци и уметници, као што су Јован Дучић, Иво Андрић, Бранко Ћопић, Бранислав Нушић, Милош Црњански, Слободан Јовановић, Исидора Секулић, Тин Ујевић, Момо Капор, Владимир Булатовић Виб, Васко Попа...

Живела „Политика”!

Ивана Вујић Коминац, управник Народног позоришта у Београду

 

– Поводом 116 година постојања листа „Политика”, желела бих да се придружим свим читаоцима и честитам овај значајан датум. Лист „Политика” је најстарији и један од најутицајнијих дневних листова у Србији.

(Фо­то А. Васиљевић)

Очекујем да ће лист „Политика” својим извештавањем о Кини играти значајну улогу као спона за боље упознавање грађана Србије с Кином и кинеско-српским односима. Редакцији и свим запосленима најсрдачније честитам 116. рођендан.

Чен Бо, амбасадорка Народне Републике Кине у Србији

 

– Дневни лист „Политика”, основан далеке 1904. године, има дугу традицију која је за поштовање. „Политика” је сведок времена и турбулентних историјских догађаја. И сама је пролазила кроз различите фазе свог развоја и делила судбину простора на којем је настала. Користим прилику да поводом 116. годишњице листа пожелим „Политици” успех у будућности и да своје странице држи отворене за различита мишљења на унутрашњем, али и спољном плану.

(Фо­то А. Васиљевић)

Надам се да ће интеграција у Европску унију и западну породицу народа, као и добросуседски односи у региону, за које се определила већина грађана Србије и њени изабрани представници, бити на прави начин заступљени на страницама „Политике”.

Срдачно вас поздрављам и желим много успеха у даљем раду.

Ентони Годфри, амбасадор Сад у Србији

 

– Уз захвалност на пажњи према развоју руско-српске сарадње, срдачно честитам редакцији и читавом колективу „Политике” срећну 116. годишњицу.

(Фо­то А. Васиљевић)

Ваш лист је препознатљив по посвећеном новинарском раду, одговорном и садржајном информисању.

Желим вам да, баштинећи своје славне традиције, увек будете успешни, угледни и професионални.

Александар Боцан-Харченко, амбасадор Руске Федерације у Србији

 

– Својим постојањем више од једног века и превазилажењем изазова светских ратова из прошлог века, као и технолошким, политичким, друштвеним и економским развојем нашег региона, „Политика” је постала важан хроничар многих догађаја који су се дешавали и који се дешавају на Балкану.

(Фо­то И. Милутиновић)

Желим Вам и даље успешан рад.

Стево Пендаровски, председник Републике Северне Македоније

 

– Користим прилику да вам честитам вредан јубилеј – 116. рођендан најстаријег дневника у овом делу Европе.

(Фо­то Бета)

У савремено доба, у коме је независна, слободна штампа суочена са огромним изазовима (као што су дигитализација, промена читалачких навика, проток лажних вести и дезинформација…), визија одштампана на првој насловној страни „Политике” „да слободно претреса сва јавна питања, без гнева и без пристрасности” има још већу важност.

С поштовањем, Шан Маклауд, амбасадорка Велике Британије у Србији

 

– Драге колеге,

Честитам јубилеј нашем најбољем дневном листу, нашој „Политици”.

(Фото Н. Марјановић)

Будите и даље најбољи.

Мирослав Лазански, амбасадор Србије у Русији

 

– Уз оца новинара, „Политиком” сам се учио да читам. На факултету Политичких наука, смјеру новинарство, читајући „Политику”, учио сам се да новинарски мислим.

Бавећи се политиком, кроз „Политику” политички зријевам. Данас повремено објављујући у „Политици”, трудим се свим силама да пренесем оно што сам научио кроз све те године. На многаја љета, симболу новинарства и писмености на Балкану!

Марко Милачић, председник Праве Црне Горе

 

– Срећан, и то не било какав рођендан „Политике” – то је 116. година постојања и опстанка!

(Фото Н. Бабић)

Када сам потписана за текст у „Политици” тзв. црним гармундом (то су она црна појачана слова), породица је признала да можда и могу да се бавим новинарским послом. Увек ће постојати „било је у ’Политици’”… То значи да написано дуже траје од било чега. Све честитке и ако бих поново почињала, ту бих прво учила, ту бих се испробала, ту добила сигурност и одговорност за сваку написану и изговорену реч.

Мира Адања Полак, ТВ аутор

 

– У име припадника Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране и своје лично, честитам вам годишњицу листа „Политика”.

(Фо­то MЦ Одбрана)

За све време, од штампања првог броја „Политике”, па све до данас, успели сте да сачувате објективност и истинитост у извештавању, као и да на најбољи начин промовишете српску културу и вредности нашега народа, на чему смо вам захвални. Уз честитке за празник, вашим запосленима желим добро здравље, личну и породичну срећу.

Генерал-мајор Душко Жарковић, Командант РВ и ПВО

 

– Ако су стабилност, трајност и квалитет мерила за нечији успех, онда је наша „Политика” за 116 година постојања и опстајања, захваљујући свом квалитету, била и остала најуспешнији дневни лист у Србији и региону.

(Фо­то И. Милутиновић)

Али, не смемо заборавити да су нам је оставили наши преци да је чувамо, у њој се оглашавамо, за њу пишемо и радимо, да је сачувамо, унапредимо и завештамо нашој деци.

Драга „Политико”, срећан рођендан!

Пуковник професор др Мирослав Вукосављевић, начелник ВМА

 

– Честитам импозантних 116 година од дана када се дневни лист „Политика” први пут појавио пред читаоцима. У свим овим деценијама, „Политика” је остала назаобилазни међаш колективне свести и савести нашег народа, али и целокупних и бројних различитих држава у којима је излазила.

Људи су се увек враћали управо овим новинама као поузданом преносиоцу свих замисливих информација, али су од њих очекивали и аналитичко промишљање и став због ког је „Политика” и широко међународно, и некад и данас, препозната као једна од најугледнијих медијских кућа у региону, па и Европи и свету.

(Фо­то Д. Жар­ко­вић)

Било да се бави оним по чему је добила име било пак културом, свим могућим друштвеним темама, спортом, па и разонодом, „Политика” остаје место непролазног квалитета, изузетног професионализма и прави сведок времена у којем настаје, из дана у дан.

У сусрет новим јубилејима, желим вам пуно успеха и још више верних читалаца.

Проф. др Зоран Радојичић, градоначелник Београда

 

– Драги новинари цењеног листа „Политика”, као стубови посла у писаној речи, продужавате традицију дугу 116 година.

(Фо­то Д. Јевремовић)

Уз честитку свим запосленима за ваш рођендан и жеља нас верних читалаца да „Политика” остане озбиљна, објективна и дужна поштовања.

Др Нада Мацура, кардиолог

 

– Најсрдачније вам честитам 116. година постојања. „Политика”, као дневни лист уз који су одрастале, живеле и стариле генерације Срба, неодвојиви је део наше традиције.

(Фо­то И. Милутиновић)

Реч је о институцији нашег политичког, културног и свеукупног јавног живота коју смо, независно од власти које долазе и пролазе, дужни стално да негујемо, данас можда више него икада пре.

Милош Јовановић, председник ДСС

 

– У име преко 130.000 чланова, међу њима и бројних ваших читалаца, придружујемо се честиткама у жељи да останете светионик успона у будућности наше отаџбине.

Душан Чукић, председник Субнора Србије

 

– Поводом 116 година постојања ваше куће, упућујемо срдачне честитке.

Желимо Вам да и убудуће останете престижни и најчитанији дневни лист, да правовремено и најобјективније информишете.

Такође, очекујемо да наставимо добру сарадњу и заједно промовишемо праве вредности које штитите ви у дневном листу „Политика” и ми у Савезу самосталних синдиката Београда.

Драган Тодоровић, потпредседник Савеза самосталних синдиката Београда

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља