четвртак, 19.09.2019. ✝ Верски календар € Курсна листа
Последња измена 16:22
ЖИВОТ БЕЗ ШЕЋЕРА И БРАШНА

Домаћа супа

четвртак, 12.09.2019. у 13:25
(Фото Пиксабеј)

Потребно је:

 

• 1 главица црног лука
• 1 мали целер
• 4 шаргарепе
• 2 корена пашканата
• 2 корена першуна
• 2 кашике уља
• пола везице свежег першуновог листа или влашца
• со, бибер

Целер исећи на танке штапиће, шаргарепу, пашканат и корен першуна на колутове. На мало уља пропржити сецкан црни лук па додати поврће. Сипати око 1,5 л воде. Кувати на нижој температури око 20 минута. Зачинити, још мало кувати па посути сецканим першуном или влашцем.


Коментари4
e8bcc
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.

Beogradjanin Schwabenländle
Смешни сте сви, не знате ни како се прави права говеђа супа.
Домаћа СУПА
Артиљерац, у наслову рецепта српски пише "Домаћа СУПА".
Ксенија из НС
Наслов овог јела треба да буде домаћа чорба. А домаћа супа се прави другачије , у домаћу супу се ставља месо а поменуто поврће се ставља уцело,па кад се скува извади се месо и поврће,супа процеди и заспу се резанци.
артиљерац
Ксенија,ово се зове Чорба Чок,месо јок.Поздрав.
Препоручујем 12

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Почетна /
Гастрономија
Гастрономија
Гастрономија

Пријавите се на нашу маилинг листу

* Обавезна поља