Среда, 29.06.2022. ✝ Верски календар € Курсна листа

Погодности за пољопривреднике код НИС-а

(Фото НИС)

Компанија НИС и ове године учествује на Међународном сајму пољопривреде у Новом Саду где ће посетиоцима представити производе и услуге креиране посебно за пољопривреднике, као и богату понуду која је потрошачима доступна на НИС петрол и Гаспром бензинским станицама. 

Учешћем на сајму, НИС подржава развој пољопривреде, а корисницима НИС агро програма нуди многобројне погодности. Између осталог, НИС и Кредит Агрикол банка су посебно за пољопривреднике креирали агроблу картицу која нуди могућност одложеног плаћања за нафтне деривате, и до шест месеци од датума куповине, за износе од 6.000 динара и више. Такође, пољопривредницима је на располагању и  агро гранд при картица Кредит Агрикол банке која пољопривредним газдинствима омогућава куповину горива на 6 или 12 рата, без камате, на свим НИС Петрол и Гаспром малопродајним објектима. 

Сви заинтересовани који још нису постали чланови  НИС-овог  програма за пољопривреднике, на штанду компаније ће моћи да преузму приступницу за НИС агро картицу, агроблу и агро гранд при картицу. Свестан значаја пољопривредних произвођача за економију Србије, НИС се континуирано труди да омогући додатне погодности за ову категорију потрошача.

На штанду НИС-а, у Мастер хали Новосадског сајма, посетиоци ће моћи да се упознају и са бенефитима у оквиру највећег домаћег програма лојалности „Са нама на путу”, који потрошачима доноси значајне уштеде приликом куповине на бензинским станицама НИС-а. Током седам дана трајања манифестације, сви заинтересовани посетиоци моћи ће да учествују у великој поклон акцији НИС-а, у којој сваки учесник добија поклон. Највреднија награда је три месеца бесплатног горива, односно 49.200 бонус поена на картици лојалности „Са нама на путу”.

Такође, компанија ће у оквиру учешћа на манифестацији посетиоцима штанда представити и широку палету Нисотек уља и мазива чијом се употребом  обезбеђује уштеда горива, штити мотор од корозије и продужава радни век мотора.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.