Уторак, 09.08.2022. ✝ Верски календар € Курсна листа

„Ноћна економија” подстиче развој Чонгћинга

На слици снимљеној 5. јуна, потрошачи купују укусну храну у улици Гуанјинћиао у Чонгћингу. (Фотографија фотографа Ванг Ћуанчаоа из новинске агенције Синхуа)

Како би додатно ојачала поверење потрошача и подстакла потрошачку потражњу, Кина је увела нове кораке у политици мера за подршку развоја Ноћне економије додатно дајући предност улози Ноћне економије у сврху ширења домаће потражње, као и подстицања потрошње и повећања стопе запослености. Ова нова покретачка енергија пружа више могућности за развој економије Кине на вишем нивоу.

Од почетка ове године, како би обавио што бољи посао у превенцији и контроли епидемије, Чонгћинг, град богат планинама и рекама, у континуитету је прилагођавао и оптимизовао пословни формат, унапређивао круг потрошње као и бројне карактеристике блокова ноћних пијаца. Такође је ојачана интеграција бизниса, туризма и културе, брижљиво полирајући бренд ноћне економије. Развој ноћне економије постао је нова покретачка снага за промоцију изградње међународног потрошачког центра.

Фотографија снимљена 3. јула приказује потрошаче како купују козметику у трговачком центру у пословној четврти Гуанјинћиао у Чонгћингу. (Фотографија фотографа Ванг Ћуанчаоа из новинске агенције Синхуа)


На фотографији Ванг Ћуанчаоа из новинске агенције Синхуа, снимљеној дроном 1. јуна, могу се видети туристи који срећно и безбрижно уживају у посети врту са пространим погледом у граду Чонгћинг.

Фотограф Ванг Ћуанчаоа из новинске агенције Синхуа забележио је фотографијом моменат у којем туристи шетају по културној и креативној четврти Беицанг у граду Чонгћинг.

На фотографији снимљеној 3. јуна забележени су туристи који купују ситне артикле у улици Беицанг у граду Чонгћинг. (Фото:графија фотографа Ванг Ћуанчаоа из новинске агенције Синхуа)

Промотивни текст

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.