Pica – kajgana
Potrebno je (po osobi):
- 2 jajeta
- 2 kašike mleka
- 100 g šampinjona
- 2–3 kašike seckanog peršunovog lista
- so, biber
- šaka rendanog sira (najbolje nekoliko vrsta)
- maslac
- šaka rukole ili druge salate
- kečap
Na maslacu propržiti šampinjone. Začiniti ih biberom, solju i listom peršuna. Izrendati po želji više vrsta sira. Umutiti kajganu od jaja i mleka, posoliti, ispeći kao debelu palačinku (ali samo s jedne strane da gore ostane kremasta). Staviti je na tanjir, posuti s malo kečapa i na to staviti pripremljene šampinjone, peršun, salatu i sir.
Подели ову вест
Komentari0

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.
Komentar uspešno dodat!
Vaš komentar će biti vidljiv čim ga administrator odobri.