Supa od morke
Potrebno je:
- 300 g mesa od morke
- 3 šargarepe
- 1 paškanat
- 1 koren peršuna
- 1 celer
- glavica crnog luka
- 100 g domaćih rezanaca
- 5 g soli
Komade mesa od morke operite pa zajedno s očišćenim crnim lukom, peršunom, celerom i šargarepom stavite da se kuva, oko dva sata na tihoj vatri. Fond ocedite, meso sitno iskidajte i vratite u fond, ali bez povrća. Začinite po ukusu, dodajte rezance i kuvajte još oko deset minuta.
Služi se topla, kao predjelo.
Подели ову вест
Komentari1

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.

Земунац
Где има да се купи месо од морке? Знам да их неки пољопривредници, да не кажем сељаци, гаје више због себе, али не знам да се гаје чисто ради продаје и то у већем броју. Зато мислим да је овај рецепт више као и рецепт за нека егзотична јела недоступна баш свима.
Odgovori
|
Preporučujem
10
Komentar uspešno dodat!
Vaš komentar će biti vidljiv čim ga administrator odobri.