Чоколадни мус
Потребно је:
- 150 г меканих бомбона
- 175 г црне чоколаде за кување
- 150 мл млека
Сипати млеко у посуду и лагано загревати па када је пред кључањем сипати „пуфнасте” бомбоне. Мешати непрестано и када се отопе убацити чоколаду исецкану на комадиће, како би се брже и она отопила. Смањити температуру и непрестано мешати масу. Кувати на благој ватри 10 минута. Када је готово, сипати у шоље у којима ћете служити мус. Ставити да се охлади и када буду скроз хладне шоље, оставити још један сат да стоје у фрижидеру. Декорисати шлагом или кришкама поморанџе.
Подели ову вест
Коментари0

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.
Комeнтар успeшно додат!
Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.