Среда, 28.09.2022. ✝ Верски календар € Курсна листа

Бећар паприкаш без меса

(Pixabay)

Потребно је:

  • 4 парадајза
  • 4 паприке
  • главица црног лука
  • мало уља
  • со
  • бибер
  • суви зачин
  • шећер по укусу

Лук исећи на кришке па динстати с мало уља и воде. После неколико минута додати паприку исечену на коцке па динстати још неколико минута, онда додати парадајз исечен такође на коцке. Додати још мало воде да се све фино крчка. Сипати зачине по укусу и шећер на самом крају. Кувати још 20 минута док се парадајз не раскува. Служи се као главни оброк или прилог месу.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт politika.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта politika.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.