Батаци са ђумбиром и медом
Потребно је:
- 8 пилећих батака
- пола кашичице белог лука у праху
- пола кашичице млевеног ђумбира
- 2 кашике соја соса
- 2 кашике јабуковог сирћета
- кашичица ворчестер соса
За прелив:
- 3 кашике чили соса
- кашика меда
У већу пластичну кесу ставити батаке (с којих може претходно да се скине кожа), затим додати соја сос, сирће, бели лук, ђумбир и кашичицу ворчестер соса. Све се промућка и остави да се маринира неколико сати или најбоље преко ноћи. У чинији се помеша чили сос с медом. Затим се сваки батак премаже уљем и пече на загрејаном роштиљу или у тефлонском тигању око 25 минута. На крају се четком премажу припремљеним сосом од меда.
Подели ову вест
Коментари0

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.
Комeнтар успeшно додат!
Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.